High T3

Voorstellingen 2019

Ik stond laatst in een weiland ...

Geschreven door Justin Cromme en Timo Fluitsma, gespeeld door Liselot Mol en Timo Fluitsma

timo en justin‘Soms denk ik, ik ben echt op een goede plek in mijn leven nu. Soms denk ik dat. Maar dan gebeurt er iets, iets wat je niet aan ziet komen.
Er gebeurt altijd iets. Altijd iets naars. En dan val je, laat ik maar zeggen. Terug naar een plek waar je niet wilt zijn. Dan val je en kun je weer overnieuw beginnen. Over doen. Opnieuw beginnen.

De klim is eindeloos, je verbreekt nooit het record en je vindt nooit een top. Een eindeloze sessie flappy bird.’

Minnaars en verliezers

Het allernieuwste theaterstuk van Maer theatermakers

poster minnaars en verliezersUit het nieuws en de media kennen we allemaal de machtsverhoudingen die uitlopen tot ontuchtige handelingen of zelfs het bekende #metoo-tje. Maar hoe zijn zulke verhoudingen? Wat speelt er in de hoofden van de betrokkenen? Marit Golstein en Erik Goetjaer proberen deze verhoudingen vorm te geven. Denk aan een actrice en een regisseur of een schrijver en een recensente. Beiden willen iets van elkaar, maar willen koste wat het kost niet hun macht verliezen. Want macht is verslavend, of zit er nog meer achter?
Laat je meeslepen in dit spel van sympathie. Net als je iemand denkt te kunnen vertrouwen, schaadt diegene dit vertrouwen weer. Wie is goed en wie is slecht en wat moet je over hebben om te krijgen wat je wilt?

A two person play. Een machtsspel tussen vrouw en man. Gebaseerd op bestaande stukken als: ‘Venus in Fur’(David Ives), ‘Sleuth’ (Anthony Shaffer) en ‘The Critic’ (Alex Broun).

Sisters

Een short film van net afgestudeerde choreografen en producenten, weergegeven in dans en spel

film sistersOver de bijzondere band tussen zussen. Over veiligheid bij elkaar zoeken in onveilige situaties. En over het verliezen van onschuld.

Het ene moment voel je zoveel onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, het andere moment kun je de ander wel voor een bus gooien. Je kent elkaar door en door omdat je samen bent opgegroeid. In de heftige setting waarin deze drie meisjes opgroeien wordt de zussenband behoorlijk op de proef gesteld. Is die band bestand tegen de dreiging van buitenaf of juist heel fragiel als één van hen uit hun veilige driehoek getrokken wordt?

Zou jij het zijn

Door Rikkert van Huisstede

rikkert van huisstedeRikkert van Huisstede zingt en dicht liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. Hij biedt een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde en een zangstem met een bereik van vier octaven. Over zijn bijzondere eigen ervaringen vertelt hij in deze voorstelling.

Rikkert was 19 toen Herman van Veen hem uitnodigde om op toernee te gaan door Europa. Na drie jaar werd het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Nu is hij o.a. producent en artistiek leider van de maatschappelijke beweging en theatervoorstelling Boys won’t be boys. Daarmee probeert hij meer ruimte te creëren voor jongens en mannen om buiten het krappe ideaalbeeld van de man te stappen.

Alles valt

Door Theatergroep Alles valt

alles valtTwee mensen staan op het dak. Balancerend op de rand. Ze vallen van het dak. Iedereen ziet ze vallen. 100 meter nog. Toeschouwers kijken naar de vallende mensen alsof dat niet hun probleem is. De vallende mensen vallen verder. Een paar seconden nog. Dan gebeurt er iets wat niemand aan zag komen …
Alles Valt is een ritmische- en muzikale theatervoorstelling over de huidige wereldproblematiek. Verpakt in een verhaal over twee vallende mensen laten Judith Borgers en Rick Snelderwaard het publiek nadenken over naderend onheil. Wordt er alleen maar naar gekeken of doet nog iemand iets? Gaan we nog door? Is de mens een metafoor?

Statusbericht

Sorry... Dit formulier is gesloten voor nieuwe inzendingen.