Frame.de.arrangementen

Frame.de.arrangementen online!

In deze periode loont het niet om verse bloemen neer te zetten, terwijl bloemen er wel voor zorgen dat de ruimte er ‘bewoond’  uitziet.

Frame.d by frame.de.galerie is een mooi alternatief. Vazen gevuld met hoogwaardige kunstbloemen. Gewone vazen, aparte vazen, keramisch kunstwerk, glas, vilt of je eigen vazen met boeketten in allerlei prijsklassen en kleurvarianten.

En wat het helemaal kunst(ig) maakt: ieder arrangement is uniek. Hieronder de arrangementen die te koop zijn.

Interesse?

Stuur een berichtje onder vermelding van het frame.de.arrangement nummer naar frame.de.galerie@gmail.com of bel 06 12699636 (Andrea).

1 t/4 arrangementen5 t/8 arrangementen9 t/12 arrangementen13 t/16 arrangementen

Onze Frame.de. arrangementen blijven eindeloos lang staan (of je moet willen wisselen :-), je hebt er geen omkijken naar –hoogstens hoef je het hele boeket af en toe even af te spoelen, zodat het er weer fris uitziet – en het fleurt alle lege plekken op. Dit alles ook nog zonder vies ruikend bloemenwater.

Overigens maken onze Frame.de.arrangementen het thuis werken natuurlijk ook een stuk leuker: altijd een mooi boeket om tegenaan te kijken. Heel onderhoudsarm zodat je al je energie in je werk kunt blijven steken..

Hieronder een kleine selectie en een introductie van de meewerkende kunstenaars. 

Informatie over een eigen Frame.d.arrangement? 

Mail ons op frame.de.galerie@gmail.com of bel Andrea Scharroo 06 12699636

bloemen

Meewerkende kunstenaars zijn onder andere:

Alie van de Wolfshaar: www.aliekera.nl

Of Alie vogels, dieren- of vrouwenfiguren of vazen maakt, haar stijl is heel herkenbaar. Niet strak, liefst ronde lijnen, zachte kleuren met toevoegingen van hout of ander materiaal. Ze werkt graag met papierklei of klei met fijne chamotte. Haar keramiek is raku gestookt. Elke vaas is helemaal uniek en ook altijd een beetje anders. Vazen (op de foto) met frame.de.arrangementen (niet op de foto) van € 75,-, tot € 195,-.

 

Christien Loen: www.christienloen.nl

Christiens werk ontstaat vanuit onderzoek naar de natuurkundige verschijnselen om ons heen, zoals het draaien van de aarde en het ritme van de branding. Zij probeert de wereld met zijn wonderlijke verschijningen te begrijpen. Zij verwerkt de registratie van de uitkomsten in de vorm van een video- en audio-installatie, waarbij herhalende beelden en ritmisch geluid het werk een technisch en tegelijkertijd poëtisch karakter geven.
Nu heeft ze deze ritmiek ook vertaald naar een heel ander medium, namelijk naar vaas- objecten. Vazen (op de foto) met frame.de.arrangementen (niet op de foto) € 130,- en € 190,-. 

 

Susanne Blom: susanneblom.nl

Geïnspireerd door mensen maakt Susanne kunstwerken met de eenvoud van één lijn. Ze onderzoekt de verbinding, emoties, gevoelens en gedachten van mensen tijdens het maken van haar kunst. Meestal start ze met de ogen, omdat je, denkt ze, de eerste indruk van iemand krijgt als je hem in de ogen kijkt. Vazen (op de foto) met frame.de.arrangementen (niet op de foto) € 220,-, € 220,- en € 340,-.

 

Wilma Hornsveld: www.wilma-hornsveld.nl

Wilma werkt met diverse soorten klei, onder meer met porselein. Klei inspireert door de vele mogelijkheden die het biedt, het vormen, vervormen en de verschillende stooktechnieken, waaronder raku. Haar werk is een afspiegeling ven een levensweg volop in beweging, waarin ze open staat voor nieuwe ontmoetingen met mens en klei. Steeds groeit er iets nieuws en zoekt ze de grenzen op van wat met klei mogelijk is. Vazen (op de foto) met frame.de.arrangementen (niet op de foto) van € 39,-, tot € 190,-.