Kleigoed

kleigoed

Acht keramisten van het collectief Kleistad laten op deze expositie, voor het eerst buiten de eigen locatie, hun kunstwerken zien.
Met het samenstellen van de expositie ontstond een keigoede samenwerking met Sophie Scolpa van Scolpa fotografie. Zij maakte van de kunstenaars een prachtige portretserie. Van 22 maart tot en met 19 mei 2024 samen te bekijken in Frame.de.galerie; Kleigoed!

Met: Menno Berndsen, Monique Gerritsen, Annamaria Kedves, Annelies Kool, AnneFrance Monshouwer, Miek Mulder, Joost Schaeffner, Harry Spenkelink

Foto’s: Scolpa fotografie

Opening zondag 24 maart 14.30 uur door Mia Wittop Koning die op haar geheel eigen wijze het ‘keramische stokje’ doorgeeft. 

Dit weekend van 17, 18 en 19 mei is de laatste kans om de expositie Kleigoed in Frame.de.galerie te zien. 
En zondag 19 mei 2024 belooft helemaal een ideale Kunst-Kijk-dag te worden omdat dan ook nog twee kunstenaars, Lia Kok en Jeroen van den Tempel, van de KunstKijkroute te gast zijn in Frame.de.galerie. 

Alleen al in de Frame.de.galerie sla je dan al 10 vliegen in één klap en dan hebben we het nog niet eens over al die andere locaties in de binnenstad die meedoen aan de KKr. Kijk voor de voorpret op de website: van de KunstKijkroute.